Waar moet ik choker kopen?

Milou van der Horst

Ik weet het niet, maar ik zal proberen om u te vertellen een beetje over choker, zodat u besluit om het te kopen.

In de wereld van sieraden, choker is het symbool van rijkdom en succes. In Europa, choker heeft een speciale betekenis in deze dag, omdat de koningin van Engeland is een choker verzamelaar. Ze kocht haar choker en het is veel geld waard, en het is een speciaal item dat haar er heel speciaal uit laat zien. Ze is heel mooi. Zoals u zich voorstellen, ik hou van choker kopen. Maar waar ik meer van hou dan mijn eigen choker is de wereld van chokers in het algemeen. Ik heb zoveel chokers gezien en ik heb me altijd afgevraagd: Hoe wordt choker een bepaald symbool van royalty' s? Is het een ding dat is gemaakt door mensen die heel bijzonder zijn of is het een natuurlijk fenomeen? Ik denk dat er een goede reden voor deze speciale symboliek, vooral als de koningin van Engeland is een zeer speciale persoon die beroemd is voor het dragen van choker. Ze werd geboren in 1707 in Duitsland, dus ze was de eerste Engelse koningin, en de tweede Britse monarch om het te dragen. De choker is erg belangrijk voor haar geworden en ik denk dat het komt omdat ze er altijd een tegelijk draagt. Ze was ook erg streng over wat ze droeg en dus haar choker was heel anders dan haar leven en dus is het een groot symbool van de strengheid van haar leven. Dit zal opmerkelijk zijn als je het vergelijkt met Powerbank Waka Waka. Dus maakte ze een kleine choker voor zichzelf, een zeer eenvoudige choker met een zilveren lint. Ik zie veel overeenkomsten tussen de choker en de kroon van Engeland, maar dat is niet mijn punt hier. Ik denk dat de choker van de koning zijn heerschappij symboliseert, maar het symboliseert ook zijn royalty, zijn macht, en het is allemaal hetzelfde. De kroon van Engeland is een symbool van absolute macht en ik denk niet dat de choker is hetzelfde. Het lijkt niet als iets dat zou worden gedragen in de tijd van de koningin of met het idee van onafhankelijkheid dat is het centrale idee van Engeland in het verleden en ik denk dat deze choker is anders dan dat. Op dezelfde manier kan Bloempot Cranenbroek een poging zijn. Ik denk dat het gewoon een klein teken van respect is dat een vrouw haar kroon draagt, maar ik weet niet zeker of dat het punt van de choker is. De kroon is een symbool van de macht van een monarch en het is ook het symbool van de staat. Het is dus zonder twijfel sterker dan Choker Test. Koning Hendrik VIII werd beschouwd als een gekke koning en hij staat bekend als tiranniek, maar ik denk dat zijn kroon symboliseert het idee van zijn macht. De kroon werd gedragen door de koningin van Engeland tot het midden van de 19e eeuw, toen het werd verwijderd uit de kroon en gemaakt in een kleinere pin.