About us

Milou van der Horst

Mijn motto is: Om de beste die je nodig hebt om te weten waar te gaan om een choker. Om je een choker te geven moet je de regels volgen.

Ik hou van choker, maar het is moeilijk te vinden.

Mijn choker collectie is altijd groeiende en ik hoop u de beste informatie over chokers in deze blog. Ik stel u graag voor aan de wereld van chokers. Als je een choker liefhebber, maar weet niet de regels en hebben geen idee waar een choker te krijgen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ik hoop dat deze blog heeft u een overzicht van hoe je een choker te vinden, hoe de beste chokers voor u te identificeren en hoe ze te houden. Als u op zoek bent naar een goede choker te vinden, hier zijn een paar richtlijnen te volgen. Houd de choker schoon.

Ik ben geboren in Amsterdam en woonde 3 jaar in Parijs toen ik een meisje ontmoette in een bar en verliefd op haar werd. Op dat moment wist ik dat ik wilde reizen.

Ik begon in Parijs, maar na 3 maanden van daar verhuisde ik naar Amsterdam, om een nieuwe manier van leven te vinden en ik begon te bloggen over. Ik ben schrijver, fotograaf, filmmaker en redacteur van beroep. Mijn blog is een ruimte waar mensen kunnen schrijven over hun ervaringen en ervaringen van anderen. Ik gebruik humor en humor om mensen te helpen zich op een grappige manier te uiten. Ik denk dat choker is een nieuwe mode, het is een mode die niet alleen voor meisjes, maar is ook een mode voor iedereen. Ik denk dat het dragen van een choker is een manier om een vrouw te laten zien dat ze mooi is en ze is niet alleen een mooi gezicht.

Mijn Ebook, dat "Choker – een nieuw ontwerp voor choker" heet, is in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees en Russisch. Het boek is gebaseerd op choker in het oude ontwerp, en je ook choker vinden op mijn homepage.

Ik denk dat choker is een ontwerp dat verdient te worden in de handen van iedereen die geeft om choker. Ik hoop dat u vindt het nuttig om te lezen over choker, en vind het ook interessant om te weten wat mijn opvattingen zijn op choker. Bedankt voor het lezen van deze blog en ik hoop dat je overweegt om dit boek te kopen, dat zal worden in het Nederlands: Choker – een nieuw ontwerp voor choker Het is een klein boek, ongeveer 500 pagina's, waarvan ongeveer 80% niet schreef, maar het is een uitstekend boek, over de geschiedenis, de technische details van choker, en ook over het ontwerp van choker, dat is heel anders dan wat het was in de oude choker.

Ik heb veel ervaring, want ik was in veel wedstrijden en ik heb veel mensen ontmoet en ze kunnen echt nuttig zijn met je chokers. Ik ben blij om alle vragen over choker ontwerp of over mijn choker winkel te beantwoorden en in het bijzonder als je een vraag over chokers kan ik ze heel goed te beantwoorden. Ik ben ook beschikbaar om u te helpen op sociale media als u een offerte nodig hebt of mij enkele tips geven of u helpen zoeken naar een choker.

Wat is een Choker?

Een choker is een soort ketting, het kan vele soorten ontwerpen en sommige meer dan anderen hebben. Een choker wordt vaak gebruikt als een ketting of een oorbel voor vrouwen, maar het kan ook worden gedragen op de nek. Chokers kunnen worden gebruikt voor vrouwen, mannen, jongens, meisjes en mannen en vrouwen kunnen verschillende soorten chokers om verschillende redenen.

Mijn vader vertelde me altijd over Choker en ik wilde het leren. Ik heb altijd al om het te proberen, maar nooit durfde te beginnen. Ik zag dat er zoveel choker beginners zijn en dat ik de kans heb om het te starten.

Ik dacht dat het misschien leuk om te delen met u alle informatie die ik heb geleerd en ik hoop dat het zal u ook helpen. Wat is choker? Choker is een soort zakhorloge dat populair is bij veel mensen. Chokers zijn gemaakt met een eenvoudig mechanisme, dat is een interne wikkeling en de wikkeling van het horloge is zeer eenvoudig als gevolg van deze. Het heeft drie belangrijke componenten: het horlogelichaam, het wikkelmechanisme en de wikkelsteel. Het belangrijkste ding dat chokers maakt een stuk anders dan gewone horloges is het feit dat ze niet alleen een extern onderdeel, maar een functie.